Vragen voor wie evenementen wil bezoeken waaraan Best Belgian Beer on Tour deelneemt  

Alle informatie vind je hier op onze website.

De toegang tot de evenementen waaraan we deelnemen is meestal gratis. De deelnemende standhouders bieden hun producten uiteraard te koop aan.

De evenementen vinden plaats op een goed bereikbare locatie. Je zoekt dus best een parking in de buurt. Wij raden de bezoekers aan om als het mogelijk is met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer te komen. Kom je met de auto, zorg dan voor een bestuurder die geen alcohol drinkt.

Een aantal van de door ons aangeboden producten zijn nu eenmaal duur omdat ze kwalitatief hoogstaand en heel exclusief zijn. We promoten de bieren van enkele van onze beste familiale brouwers.

Best Belgian Beer on Tour is een privaat initiatief, een “commerciële” onderneming dus. Maar wel met nobele doelstellingen: mensen verbinden rond het thema “Belgisch bier” en hen laten kennismaken met de Belgische biercultuur. Externe steun van overheden en organisaties is daarom meer dan welkom. Onder het hoofdstuk partners kom je te weten met wie we samenwerken.

Raadpleeg regelmatig onze website, like onze bedrijfspagina op Facebook en bekijk daar regelmatig onze berichten en evenementen en als je alles wil weten over het reilen en zeilen van Best Belgian Beer on Tour deze gouden tip: schrijf je via de website in op onze nieuwsbrief. Je krijgt dan regelmatig een leuke e-mail in je inbox met allerlei nieuwtjes.

Vragen voor wie wil samenwerken

We richten ons in de eerste plaats op familiale brouwerijen die authenticiteit, kwaliteit en originaliteit hoog in het vaandel dragen. We nemen graag deel aan evenementen waar we hun bieren in de kijker kunnen zetten. Verenigingen die werken rond bier vinden in ons een partner om bijvoorbeeld gezamenlijke acties uit te werken. Bedrijven, instellingen, overheden en uiteraard ook particulieren kunnen op ons een beroep doen om onze tapwagens in te huren of om op de één of andere manier samen te werken..

Vragen voor wie onze tapwagens wil huren

De basisprijzen voor de huur van de tapwagens vind je hier.  Aangezien iedere situatie verschillend is maken we altijd een offerte op maat op.

Dat kan alleen door je aanvraag schriftelijk aan ons te bezorgen. Dat kan via de website of door een mail te sturen naar info@bestbelgianbeerontour.be. Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk behandeld en beantwoord.

Iedere huurder betaalt op voorhand verplicht een waarborg van minimaal 300 €.  Deze dient als een garantie dat de afgesproken voorwaarden goed worden nageleefd.  De waarborg wordt geheel of gedeeltelijk ingehouden in het geval zich ernstige problemen zouden voordoen of bij een annulatie zonder gegronde reden. Als de samenwerking volgens de gemaakte afspraken is verlopen wordt na afloop het waarborgbedrag in mindering gebracht van het te betalen factuurbedrag.

Alle door ons uitgeschreven facturen dienen tijdig betaald te zijn. Als er niet betaald wordt, wordt de waarborg sowieso ingehouden, wordt men geschrapt als klant en wordt het factuurbedrag ingevorderd via een incassobureau..

Wij spelen indien gewenst elektronisch versterkte muziek. De bedoeling daarvan is in de eerste plaats om sfeer en gezelligheid te creëren, niet om decibels te produceren. Wij blijven onder de wettelijk toegestane geluidsnormen.

Best Belgian Beer on Tour is verzekerd middels een evenementenpolis. De tapwagens zijn verzekerd en technisch gekeurd.

De huurders moeten beschikken over een verzekeringspolis BA.

Desgewenst kunnen wij daarvoor zorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.

Niet alle vragen beantwoord?

Stuur een mail naar info@bestbelgianbeerontour.be

Je krijgt zo snel mogelijk een antwoord.

Powered by:
Fiesta Europa BV
Isabellastraat 70 bus002
1703 Schepdaal
BTW: BE 0845.410.923
Tel.: +32 486 79 00 49
info@bestbelgianbeerontour.be
 

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen?